Productie en plaatsing van metalen TRAPPEN, stalen HEKWERK EN POORTEN,
stalen RAMEN EN DEUREN, en uniek SMEEDWERK.

 

Balustrades in inox, staal en aluminium

Een balustrade is een laag hek aan de rand van een open trapoverloop, balkon of hoog terras. Balustrades beschermen u tegen een ongelukkige val, en zijn een absolute veiligheidsvereiste. Afhankelijk van uw woonstijl en omgeving – binnen of buiten – kiest u voor staal (puur of met een laagje poederlak), roestvrij staal (of inox) of aluminium. Vraag raad aan uw trappenspecialist: Bouwsmederij Peter Feys.

Metalen balustrades met of zonder glas

Metalen balustrades combineren prachtig met metalen trappen en loopvloeren. Stem ze af op uw trapleuning voor een harmonieus geheel. Houdt u van hout? Kies dan voor een houten handgreep. Liever industrieel? Ga dan voor fijne metalen spijlen of inox spankabels. Fan van glas? Integreer dan stijlvolle glaspanelen in uw metalen balustrade. Maximale lichtinval én uitzicht gegarandeerd.

Metalen balustrades voor binnen en buiten

Bouwsmederij Peter Feys ontwerpt, maakt en plaatst uw metalen balustrade volgens de regels van de kunst, en volgens de wettelijke voorschriften. Uw veiligheid staat op het spel. Bovendien behandelen wij uw metalen balustrade voor een duurzaam resultaat. Het inox van kustbalustrades elektropolijsten wij bijvoorbeeld tegen bruine roestuitslag. Maak nu een afspraak met Bouwsmederij Peter Feys voor uw balustrade.