Productie en plaatsing van metalen TRAPPEN, stalen HEKWERK EN POORTEN,
stalen RAMEN EN DEUREN, en uniek SMEEDWERK.

 

Hekwerk en poorten in inox of aluminium

Uw huis is uw koninkrijk. Bescherm uw domein dus tegen indringers en ongewenste pottenkijkers. Hoe? Met stijlvolle designpoorten en kwalitatief hoogstaand hekwerk van Bouwsmederij Peter Feys. Kies voor roestvrij staal (of inox), of ga voor stijlvol aluminium. Uw hekwerk- en poortspecialist weet raad.

Metalen hekwerk en poorten met een houten bekleding

Het frame of kader van uw metalen poorten of hekwerk bestaat uit metaal: inox of aluminium. De bekleding kiest u: metaal of hout. Met metaal krijgt u een eigentijdse, ijzersterke look. Met hout krijgt u het beste van twee werelden: de stevigheid van metaal en de warme uitstraling van hout. En wees gerust: wij trekken de look and feel  van uw hekwerk door in uw poort, voor een harmonieus geheel.

Hekwerk en poorten in alle bouwstijlen

Valt u voor de authentieke charme van smeedijzeren hekwerk? Houdt u van de hedendaagse uitstraling van zwevende metalen poorten? Of verkiest u een klassieke schuifpoort op een rail?  Uw poort of hekken sluit uw oprit of tuin veilig af en geeft uw terrein een duidelijke meerwaarde.  Vertrouw voor uw metalen hekwerk en poorten op Bouwsmederij Peter Feys. U krijgt een totaaloplossing, inclusief opties:
  • automatisatie van uw poort
  • ingebouwde brievenbus
  • videofonie
  • (verlicht) huisnummer
Maak nu een afspraak en leg uw plannen op tafel.