Productie en plaatsing van metalen TRAPPEN, stalen HEKWERK EN POORTEN,
stalen RAMEN EN DEUREN, en uniek SMEEDWERK.

 

Trapleuningen in inox, staal of aluminium

Een trapleuning biedt houvast wanneeer u de trap op- en af loopt. Ze is dus in de eerste plaats functioneel. Maar ze moet ook mooi zijn om naar te kijken! Want een trapleuning is de stijlvolle omkadering van uw trap. Kies daarom voor een ontwerp in harmonie met uw metalen trap. En pas het materiaal van uw trapleuning aan uw trap aan: inox, staal of aluminium. 

Metalen trapleuningen met handgrepen in metaal of hout

Bij een metalen trap bestaat ook de basis van uw trapleuning uit metaal, voor een ijzersterk, duurzaam eindresultaat. Houdt u van de warmte van hout? Laat de metalen handgrepen dan bekleden in hout. Uw trapleuning ziet eruit alsof ze gemaakt is uit massief hout, maar heeft een metalen kern. Fan van glas? Laat uw metalen trapleuning dan afwerken met glaspanelen in gelaagd veiligheidsglas.

Metalen trapleuningen voor binnen en buiten

Trapleuningen beschermen u tegen een ongelukkige val. Ze moeten dus tegen een stootje kunnen. Monteert u ze op een metalen buitentrap? Dan moeten ze ook de weerselementen succesvol trotseren. Roestvrij staal of inox roest en verkleurt niet. Kustbewoner? Kies dan voor elektrogepolijste inox. Dit metaal is extra behandeld tegen bruine roestuitslag door de zilte zeelucht.

Metalen trapleuningen of muurleuningen

Metalen trapleuningen omkaderen mooi uw trap. Maar bij een zwevende trap doorbreken trapleuningen het bijzondere, ruimtelijke effect. Kies dan voor een muurleuning – al dan niet met LED-verlichting. Een muurleuning hangt rechtstreeks aan de steunmuur, niet aan uw trap. Het effect is heel subtiel, en veiligheid en esthetiek gaan hand in hand. Maak nu een afspraak met Bouwsmederij Peter Feys voor uw trapleuningen.