Productie en plaatsing van metalen TRAPPEN, stalen HEKWERK EN POORTEN,
stalen RAMEN EN DEUREN, en uniek SMEEDWERK.

 

1500 m² productieatelier

Bij Bouwsmederij Peter Feys krijgt u een totaaloplossing: van het creatieve ontwerp over het technische smeedwerk tot de piekfijne plaatsing. Uw project is honderd procent uniek en volledig op maat gemaakt, in het eigen atelier in Brugge. Droomt u van een afwerking in poederlak? Dan spuit onze betrouwbare partner uw stalen constructie in uw favoriete kleur.

Eerlijk vakmanschap en een ijzersterke prijs/kwaliteit

Wij maken uw trap of elk ander bouwelement volgens de regels van de kunst. En gebruiken de juiste materialen op de juiste plaats, zoals roestvrije bevestigingsmaterialen voor uw buitentrap. Bovendien houden wij een vinger aan de pols van de nieuwste technieken en geniet u van een ijzersterke prijs/kwaliteit.

Peter Feys is gebeten door metaal én mooie vormgeving. Een gouden combinatie voor bijzonder metalen constructies. Hebt u een fantastisch idee, maar mist u de technische kennis voor de praktische uitvoering? Reken dan op Peter Feys. Het resultaat is een unieke metalen constructie die boven uw verwachtingen uitstijgt.

Mix van ervaring en jonge passie

Peter Feys zet uw unieke ontwerp op papier. Samen met zijn team van doorwinterde en jonge, gepassioneerde metaalbewerkers, voert hij uw plannen haarfijn uit: van de productie in het eigen atelier over de piekfijne afwerking tot de plaatsing in uw pand. Zelf gebeten door metaalbewerking? Ontdek dan onze vacatures.

Ontdek ons aanbod: metalen trappen en leuningen, balustradeshekwerk en poorten, ramen en deuren en brievenbussen.